Единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и учители от средното образование. Насърчаваме трудолюбието и развитието в областта на знанието, културата...

Възможностите, чрез които можете да подкрепите бъдещето т.е. ученици и/или Учители, чрез нас т.е. сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, може да бъде някой от следните и не само, "Защото желанието за подкрепа е еднозначно. То или го има или не."

089 / 2426666 
 sega @ az-moga.bg

Споделяне

За да ни помогнете често дори не са необходими средства, а една добра дума. Ако Вие харесвате това, което мислим и правим то просто можете да споделите за „Аз мога - тук и сега” на Вашите приятели, деца, родители, работодатели, служители, ученици, учители и...

Членство в сдружението

Ако Вие сте се припознали в нашата философия, ценности, отговаряте на изискванията в "Кой е нашият съмишленик?" и разбирате "Защо да ни подкрепите?", то можете да станете член на Сдружението при определени условия, които сме готови да обсъдим при лична среща.

Дарение

Вещи и/или парични средства, както от физически така и от корпоративни лица.

Дарението може да бъде насочено конкретно към някоя от нашите инициативи за цялостното ѝ осъществяване т.е. изцяло организационни разходи напр. печатни материали, тениски, учебни пособия, книги, софтуер, призови & поощрителни награди и други.

Чрез дарение е и възможно осигуряване на стипендия/и за участие на ученик/ци и/или Учител/и т.е. осигуряване на средства представляващи обезпечение по транспорт, престой и т.н., като проведем публичен "конкурс" с ясни правила и критерии.

Стаж или работа

Ако Вие сте собственик и/или управител на фирма (без значение от дейността - от ИТ до земеделие) или можете да поговорите с Вашия работодател да осигурите стаж (частично платен и/или с поемане на разноските) или работа за млади хора, които освен, че добре се представят и не само в нашите инициативи, а и проявяват желание да се учат.

Не само ние ще сме Ви благодарни, а и грейналите лица на родителите, близките и още един млад човек останал - тук и сега да се научи на "бачкане" в България.

Лектор, жури и вдъхновител

Ако ти (или познаваш подходящите хора за нас), споделяш "причина" и емоцията, която ни мотивира да правим "всичко това" и желаеш да отделиш от свободното си време, като участваш в инициативите, пиши ни...

Обратна връзка

Ние напълно осъзнаваме, че някъде, нещо и някога не правим правилно, но макар и да не сме най-добрите то даваме най-доброто и ако все пак отделите няколко минути ще се радваме да се чуем 089 / 2426666  и/или пишете писмо до екипа на sega@az-moga.bg :)

ИТ, информатика и визуални изкуства

състезание по информационни технологии

За ученици от 7 до 12 клас, които са с изявен интерес от една страна в областта на IT и информатиката, а от друга притежават творчески заложби. Целта е да се покаже мощта на компютърно базираните технологии за реализиране на проекти от творчески характер...

contest.az-moga.bg/IT

SUPERлятна Академия
за ученици и учители

супер лятна Академия

Съвременна среда за обучение! Работа в екип, интердисциплинарност и ситуационно обучение. Целта е ученици от 7 до 12 клас и техните учители да се усъвършенстват в области, като разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес и управление на проекти; маркетинг; креативност и др.

academy.az-moga.bg/SUMMER

„Поход на
вдъхновителите“

Поход на вдъхновителите

Целта е да "събужда" (само)инициативността, вдъхновява и мотивира учениците (основно), учителите, студентите и... от всички краища на България! Чрез срещи с успели и утвърдили се специалисти от различни сферии, живеещи и работещи в България.

INSPIRERS.az-moga.bg

чужди езици, речеви и комуникативни умения

състезание по чужди езици

За ученици от 7 до 12 клас, изучаващи чужд език в училище. Целта е да запознае в действие учениците с международно признатите и утвърдени сертификационни практики по чужди езици. Както и популяризирането на богатото езиково и културно разнообразие.

contest.az-moga.bg/LANGUAGES

allУМНИ.клуб
за бивши участници

алумни клуб

Мисията на allУМНИ.клубът e да подсили връзките и комуникацията между жури, ментори и организатори с бивши възпитаници, настоящите участници=ученици, учители и работодателите.

allУМНИ.az-moga.bg

Рецитиране и творческо писане