Моля включете си JavaScript за да заредите и работите нормално с този уеб сайт!
С поздрав, Кристалин Чавдаров

Единение от съмишленици работещи в полза на и за деца, юноши, младежи и учители от средното образование. Насърчаваме трудолюбието и развитието в областта на знанието, културата...

Възможностите, чрез които можете да подкрепите бъдещето т.е. ученици и/или Учители, чрез нас т.е. сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, може да бъде някой от следните и не само, "Защото желанието за подкрепа е еднозначно. То или го има или не."

089 / 2426666 
08879 / 44437 
 sega @ az-moga.bg

Споделяне

За да ни помогнете често дори не са необходими средства, а една добра дума. Ако Вие харесвате това, което мислим и правим то просто можете да споделите за „Аз мога - тук и сега” на Вашите приятели, деца, родители, работодатели, служители, ученици, учители и...

Членство в сдружението

Ако Вие сте се припознали в нашата философия, ценности, отговаряте на изискванията в "Кой е нашият съмишленик?" и разбирате "Защо да ни подкрепите?", то можете да станете член на Сдружението при определени условия, които сме готови да обсъдим при лична среща.

Дарение

Вещи и/или парични средства, както от физически така и от корпоративни лица.

Дарението може да бъде насочено конкретно към някоя от нашите инициативи за цялостното ѝ осъществяване т.е. изцяло организационни разходи напр. печатни материали, тениски, учебни пособия, книги, софтуер, призови & поощрителни награди и други.

Чрез дарение е и възможно осигуряване на стипендия/и за участие на ученик/ци и/или Учител/и т.е. осигуряване на средства представляващи обезпечение по транспорт, престой и т.н., като проведем публичен "конкурс" с ясни правила и критерии.

Стаж или работа

Ако Вие сте собственик и/или управител на фирма (без значение от дейността - от ИТ до земеделие) или можете да поговорите с Вашия работодател да осигурите стаж (частично платен и/или с поемане на разноските) или работа за млади хора, които освен, че добре се представят и не само в нашите инициативи, а и проявяват желание да се учат.

Не само ние ще сме Ви благодарни, а и грейналите лица на родителите, близките и още един млад човек останал - тук и сега да се научи на "бачкане" в България.

Лектор, жури и вдъхновител

Ако ти (или познаваш подходящите хора за нас), споделяш "причина" и емоцията, която ни мотивира да правим "всичко това" и желаеш да отделиш от свободното си време, като участваш в инициативите, пиши ни...

Обратна връзка

Ние напълно осъзнаваме, че някъде, нещо и някога не правим правилно, но макар и да не сме най-добрите то даваме най-доброто и ако все пак отделите няколко минути ще се радваме да се чуем 089 / 2426666  и/или на 08879 / 44437 и/или пишете писмо до екипа на sega @ az-moga.bg :)

Подпомагаме, насърчаваме трудолюбието и развитието на деца, юноши и младежи в областта на знанието, културата и изкуството...

Сами ковем съдбата си! Ние от „Аз мога - тук и сега” вярваме в онова бъдеще за младите хора в България, което е достойно, трудолюбиво и перспективно...Успехът и щастието са в нашите ръце, не можем да се сърдим на никого другиго, освен на себе си, ако сме се провалили, но всеки провал трябва да се приема като ценен урок и да продължим още по-вдъхновени и мотивирани напред към целите си.

Ние знаем, че за да успееш в дадена сфера е важно да имаш талант, но още по-важно е да вярваш, че ще успееш! Твоето “Аз мога” е по-значимо от “Аз искам”. Чрез инициативите на „Аз мога - тук и сега” можеш да (по)кажеш, че точно ти си най-мотивираният, най-можещият и най-талантливият, а ние ще ти помогнем създавайки условия за успех по пътя на "трънливото" бачкане, постоянство и амбиция за да откриеш щастие тук в България и покориш целите в живота...

Миналото е свършило, бъдещето е мечта. Всичко, което имаме е тук и сега!
Защото тук и сега е повече от всяко завинаги!

— Кристалин Чавдаров, усмихнат основател

ИТ, информатика и визуални изкуства

За ученици от 8 до 12 клас, които са с изявен интерес от една страна в областта на IT и информатиката, а от друга притежават творчески заложби. Целта е да се покаже мощта на компютърно базираните технологии за реализиране на проекти от творчески характер.

contest.az-moga.bg/IT

SUPERлятна Академия
за ученици и учители

az moga - tuk i sega

Съвременна среда за обучение! Работата в екип, ситуационното обучение и интердисциплинарността. Целта е ученици да се усъвършенстват в области, като разработката на софтуер; уеб и графичен дизайн; бизнес и управление на проекти; маркетинг; креативност и др.

academy.az-moga.bg/SUMMER

„Поход на
вдъхновителите“

az moga - tuk i sega

Целта е да вдъхновява и събужда интереса на учениците от всички краища на България за това, че успехът и щастието са в нашите ръце - сами ковем съдбата си! Чрез срещи с успели и утвърдили се специалисти от различни сферии, живеещи и работещи в България.

INSPIRERS.az-moga.bg

чужди езици, речеви и комуникативни умения

az moga - tuk i sega

За ученици от 7 до 12 клас, изучаващи английски и немски, като първи или втори чужд език в училище. Целта е да запознае в действие учениците с международно признатите и утвърдени сертификационни практики по чужди езици. Както и популяризирането на богатото езиково и културно разнообразие.

contest.az-moga.bg/LANGUAGES

PROмяната, заедно от самото начало до край

kristalin chavdarov

Сърдечно благодаря Ви! Инициативите на Сдружение с нестопанска цел „Аз мога - тук и сега”, от възникването през 2010 година до ежедневното им реализиране, поддържане - тук и сега, превръщане във всеобща кауза и отговорност, се подкрепят от сърцати приятели - "от дума една, цифра някаква до действия - сега", най-големите /сърца/ и най-коректните /професионалисти/ - тук и сега. Да, приятели! Защото ние от „Аз мога — тук и сега” не вярваме, не търсим и не предлагаме партньорски отношения с епизодичен характер. Защото бъдещето и дългосрочните успехи (кариера, семейство, приятелство, здраве и т.н.) не се постигат, чрез еднократно действие, а постоянство!

089 / 2426666 
08879 / 44437 
 sega @ az-moga.bg

 • Киви Дизайн
  ю. лице орг. изп.
 • BGsite
  основен партньор
 • Izpiti
  част от az-moga.bg
 • gdbop
  генерален партньор
 • isa
  строителна дивизия
 • обединен холдинг демир
  SPA Девин
 • адвокатско дружество димитрова и стайкова
  правни услуги
 • private lawyer sofia
  основен партньор
 • Musala Soft
  Musala Soft
 • американски университет в България
  АУБ
 • JobTiger - HR компания и кариерен сайт
  важен партньор
 • seom
  важен партньор